Välkommen till Tormek

Baserat på var du befinner dig föreslår vi följande språk

Du kan ändra detta när som helst

Tormek

Registrera din Tormek-maskin

För att registrera din Tormek-maskin behöver vi först verifiera att du själv inte är en maskin

Har du redan registrerat din maskin och har en inloggning?
 Din maskin är fortfarande registrerad, men din inloggning är för tillfället nedstängd. Vi kommer kontakta dig när det är igång igen. Kontakta oss på info@tormek.se om du undrar något.

Varför ska jag registrera min maskin?

8 års garanti

En Tormek-maskin är en kvalitetsprodukt tillverkad i Sverige. Därför erbjuder vi 8 års garanti på alla våra maskiner – 5 år vid köp och ytterligare 3 år vid registrering.

Först med inloggning

Vi är välsignade med världens vassaste community, och vi vill alltid ge tillbaka när vi kan. Därför jobbar vi med en inloggning med ännu mer värde till dig som Tormek-användare. När det är på plats får du som registrerat din maskin tidig tillgång.