Välkommen till Tormek

Baserat på var du befinner dig föreslår vi följande språk

Du kan ändra detta när som helst

Tormek

Registrera din Tormek-maskin

Fyll i formuläret för att registrera din maskin och få 3 års extra garanti (5 år + 3 år = 8 års garanti). Har du en äldre maskin kan du registrera den ändå. I framtiden vill vi skapa en riktigt vass inloggning med ett ännu större värde för våra Tormek-fans.

Har du redan registrerat din maskin och har en inloggning?
Den är för tillfället nedstängd och vi kommer kontakta dig när det är igång igen. Kontakta oss på info@tormek.se om du undrar något.

Kontaktinformation

Min maskin

Maskin

Inköpsinformation

Mitt yrke/hobby

Mitt yrke/hobby

Jag använder min Tormek som

Jag använder min Tormek som

Kön

Kön

Vi ställer frågan om könsidentitet för att lära känna våra användare bättre, och för att bli ännu bättre på att kommunicera med alla som har användning för riktigt skarpa verktyg.

Kommentarer till Tormek

Här kan du skriva kort vad du tycker om din maskin. Om du lämnar ett omdöme kan vi komma att använda det på vår webbplats.

Frågor eller support
Har du några frågor eller funderingar, eller upplever ett problem kontaktar du support@tormek.se.

Tormeks nyhetsbrev

E-postadressen du delar med oss kommer bara användas för att registrera din maskin och skicka vårt nyhetsbrev. Vi kommer inte att dela den med någon annan. Läs vår Personuppgiftspolicy för mer information.

Användarvillkor

Användarvillkor (Engelska)
Personuppgiftspolicy

Varför ska jag registrera min maskin?

8 års garanti

En Tormek-maskin är en kvalitetsprodukt tillverkad i Sverige. Därför erbjuder vi 8 års garanti på alla våra maskiner – 5 år vid köp och ytterligare 3 år vid registrering.

Först med inloggning

Vi är välsignade med världens vassaste community, och vi vill alltid ge tillbaka när vi kan. Därför jobbar vi med en inloggning med ännu mer värde till dig som Tormek-användare. När det är på plats får du som registrerat din maskin tidig tillgång.